Van Haber © 2019 - 2024 Tüm hakları saklıdır.

Van Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Nasıl Yapılır ?
  4. »
  5. Google Play Store İndir

Google Play Store İndir

Google Play Store, Google tarafından 2012 yılında Android araçlarda kullanıma sunulan bir uygulamadır.

Van Haber Van Haber - - 3 dk okuma süresi
16 0

Android araçları kullanmakta olan kullanıcılar, play store’un anlamı ne demek ingilizce şeklinde sorgulama yapmaktadır. Bunun yanı sıra, play store ne demek türkçesi şeklinde aramalar da yapılabilmektedir. Bu aramalar sonucunda ise, İngilizce kelimelerden oluşan Play Store uygulamasının anlamı öğrenilmektedir.

Oyun mağazası anlamına gelen uygulama, play store’u aç komutuyla Android araç kullanıcılarının uygulamaları incelemesine fırsat tanımaktadır. Oyun uygulamaları indirmek isteyen kullanıcılar ise, play store’dan oyun indir şeklinde sorgulama yapmaktadır.

Google  hizmetleri, her Android cihazın beyni gibi görev yapmaktadır. Cihazlarda bulunan uygulamaların güncel kalmasını sağlamaktadır.  Bu mağaza, Samsung tarafından hizmete sunulmuştur. Google pay nedir sorusu da kullanıcıların kafasını kurcalamaktadır. Bu uygulama ise, online alışverişlerde ödeme yapılmasını sağlamaktadır.

Google  Store Güvenlik Sistemi

Ücretli ve ücretsiz birçok uygulama sunan Google  Store, oyun mağazasında bulunan tehlikeli uygulamalara karşı koruma sağlamaktadır. Google Bouncer isimli bir güvenlik sistemi sayesinde virüse karşı koruma sağlanmaktadır. Bu sistem aracılığıyla uygulamalar kontrol edilebilmekte ve virüslerden korunulmaktadır.

Google Play Store Telefona Nasıl İndirilir?

Google Play Store uygulaması, Android araçlarda yüklü olmaktadır. Ancak, uygulamanın silinmesi riskiyle de karşı karşıya kalınabilmektedir. Uygulama silindiğinde kullanıcılar, Google’dan store yükle indir veya google store indir telefona nasıl indirilir aramalarını yapmalıdır. Uygulamayı bedava yüklemek için ise, store yükle ücretsiz gibi sorgulamalar yapılmaktadır. Bunun yanı sıra; google store indir telefona ücretsiz ve google playden indir telefona ücretsiz aramaları da yapılabilir.

Google’un Store uygulaması, Android araçlardan silindiği takdirde APK isimli dosyayla indirilmektedir. Google arama sonuçlarından play store apk araması ile APK dosyasının kurulumu için birçok web siteye erişilmektedir. Bu dosyanın yüklenmesi için şu adımlar uygulanmaktadır:

  1. Android araçta bulunan Ayarlar bölümü açılmalıdır.
  2. Ayarlar bölümünde yer alan Güvenlik kısmına tıklanmalıdır.
  3. Bilinmeyen kaynaklar isimli özellik işaretlenmelidir.

Biz yine de 3. taraf yabancı yazılım uygulamalarından uzak duralım.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir