1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Genel sekreterden Çatak’ta inceleme

Genel sekreterden Çatak’ta inceleme

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Büyükşehir Belediyesi’nin Çatak İlçesimde tamamladığı hizmet noktalarını gezerek incelemelerde bulundu.

Beraberindeki, Başkan Danışmanı Sinan Hakan, Fen İşleri Daire Başkanı Sahip Görendağlı ve şube müdürleri ile Çatak’a gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel’i burada Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan karşıladı.

İlk olarak Zorlu bir coğrafyada sıfırdan yapılan Konalga, Narlı, Sugeldi, Dokuzdam ve Sırmalı mahalleleri ile 32 mezranın kullandığı grup yoluna giden Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel tamamlanan yolda incelemelerde bulundu. Köprü ve sanat yapılarının yapıldığı alanları gezen Genel Sekreter Çelikel yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Genel Sekreter ve beraberindekiler 70 km uzaklıkta bulunan Sırmalı Mahallesi ve 17 mezraya ulaşım sağlayan yolda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Mahalleliyle de sohbet eden Genel Sekreter Çelikel, vatandaşın talep ve sıkıntılarını dinledi.

Sonrasında beraberindekiler ile İlçe merkezine geçen Genel Sekreter Çelikel itfaiye ve yeni mezarlık alanı için tahsis edilen arsaları gezdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Genel sekreterden Çatak’ta inceleme
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin