1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’da İki Pozitif Şoku!

Galatasaray’da İki Pozitif Şoku!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray 2020 2021 yeni sezon hazırlıkları yaparken hiç beklemedikleri bir durum ile karşı karşıya geldiler. Galatasaraylı futbolcular antrenmanlarını sürdürürken kendi içerlerinden iki futbolcunun koronavirüs testleri pozitif çıktı. Bu kapsam tüm takım ve taraftarlar arasında büyük bir endişe dalgası yayıldı. Haberlerde de çıkan bilgilendirmelerin üzerine bu konu üzerine yoğunlaşan medyaya da gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Galatasaray bünyesinde hızlı ve düzenli bir çalışma sürdürülürken ve idmanlara ek olarak belirli maçlar yapılırken çıkan koronavirüs vakası hazırlık aşamasında olan takımı ve teknik direktörü biraz gerse de bu konu hakkında yapılan açıklamalar da içimizi rahatlattı. Çünkü verilen bilgilere göre takım içerisinde sadece iki futbolcunun koronavirüs testi pozitif.

Galatasaray Koronavirüs Duyurusu Yaptı!

Galatasaray kendi içerisinde çıkan koronavirüs durumuna karşılık olarak tüm takıma, teknik ekiplere ve başkanlara gerekli testleri yaptılar. Bu kapsam da çıkan sonuçlar gerçekten de iç rahatlattı. Çünkü sonuçlar temiz. Sadece iki futbolcuda korona testlerinde pozitiflik durumu söz konusu;Bu kapsamda koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcuların da hızlı bir şekilde tedavilerine başlandı. Gerekli karantina sağlanarak futbolcularımızın sağlık durumları da sıkı bir şekilde kontrol altında tutuluyor. Takım içerisindeki diğer oyuncularsa hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor ve bu kapsamda grup içi motivasyonu düşürmeden, güçlü bir şekilde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyorlar. İlerleyen günlerde bazı idman maçlarına da katılacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray’da İki Pozitif Şoku!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin