1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Fatih Sayar’ dan “LGS Sınavı” mesajı

Fatih Sayar’ dan “LGS Sınavı” mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gürpınar Kaymakamı Sayın Fatih Sayar, yarın gerçekleştirilecek olan Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Gürpınar Kaymakamı Sayın Fatih Sayar, öğrencilerin sınava rahat ve sorunsuz bir şekilde girebilmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Gürpınar Kaymakam Fatih Sayar, yaptığı açıklamada “Sınav, strese ve gerilime neden olmamalıdır. Geçmiş yıllarda kazandıkları başarılarla bizleri gururlandıran öğrencilerimiz gibi bu yılda sınava girecek olan öğrencilerimizin aynı performansı göstereceğine olan inancımız tamdır. Yeni tip korona virüsün (Kovid-19) ülkemizde görüldüğü günden bu yana tedbirlerimizi en üst seviyelere çıkarttık. Virüs nedeniyle ikinci dönemde okullarımız kapandı. Uzaktan eğitimlerle öğrencilerimiz sınava hazırlandı. Bu süreçte öğrencilerimizin başarısı öğretmen ve idarecilerimiz büyük emek harcadı. İdarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürler ediyorum.

Belediyemiz tarafından okullarımız dezenfekte edildi. Gerekli tedbirlerimizi alarak sorunsuz bir sınavın yapılmasını planladık. İnanıyoruz ki öğrencilerimiz uzun bir süredir hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek hayalini kurdukları liselere yerleşeceklerdir. Öğrencilerimizin sınavda iyi bir başarı elde etmesi kuşkusuz en büyük dileğimizdir. Bu anlamda sınava girecek olan öğrencilerimizin konsantrasyonlarının dağılmaması için, sınav öncesi ve sınavın bitimine kadar geçen süre zarfında sessizlik için gereken hassasiyet ve duyarlılığın göstermesini önemle rica ediyoruz. Bu vesile ile bir kez daha sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarı ve zihin açıklığı diliyorum.” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih Sayar’ dan “LGS Sınavı” mesajı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin