1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş’ten “Ben De Varım” Kampanyası

Erciş’ten “Ben De Varım” Kampanyası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde yaşanan orman yangınları ve sel felaketlerinde zarar gören vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla başlatılan “Ben De Varım” kampanyasına Erciş’ten destek geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve 12 Ağustos 2021 tarihli ve 4732 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile İçişleri Bakanlığınca, son günlerde ülkemizde yaşanan orman yangınları ve sel felaketlerinin meydana getirdiği tahribatın giderilmesi ve afetlerden zarar gören vatandaşların mağduriyetlerinin bir an evvel giderilmesi amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinesinde başlatılan “Ben De Varım” yardım kampanyasına Erciş’ten destek geldi.

Erciş Kaymakamlığı ve Erciş Belediyesi öncülüğünde düzenlenen kampanyaya, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası ile ilçemizdeki Kızılay, İHH, Beşir, Verenel, Hayrat, İlim Yayma, Ensar, Tügva, Önder gibi yardım kuruluşları da destek verdi. Vatandaşlarımızın duyarlılığı neticesinde çok sayıda gıda ve temel ihtiyaç malzemesi toplandı. Toplanan malzemeler yardım bölgelerine ulaştırılmak üzere Van İl AFAD Müdürlüğü’ne teslim edildi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş’ten “Ben De Varım” Kampanyası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir