1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş’te yeni proje okulu

Erciş’te yeni proje okulu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu’nun destekleriyle, Erciş’te proje okullarına Sevim Kürüm Anadolu Lisesi de eklendi.

Erciş İlçe merkezi sınavla öğrenci alan proje okullarına bir yenisi daha eklendi. Bu kapsamda daha önce Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü’nün proje okulları arasında yer alan Erciş Fen Lisesi ve Erciş Sosyal Bilimler Lisesi’ne üçüncü olarak Erciş Sevim Kürüm Anadolu Lisesi de eklendi. 6 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi sınav ile öğrenci alacak olan Erciş Sevim Kürüm Anadolu Lisesi, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nda özel program ve proje uygulayarak eğitim-öğretimine devam edecek.

Erciş’te üçüncü proje okulu olan Sevim Kürüm Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Okul Müdürü Hikmet İrven ve okulun öğretmenleri ile bir süre görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretinde okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, okulun 2021 TEKNOFEST projelerini de yerinde inceledi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş’te yeni proje okulu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir