1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş’te her yer dezenfekte ediliyor

Erciş’te her yer dezenfekte ediliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş Belediye Başkanlığı, küresel bir tehdit olan koronavirüse karşı başlattığı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

Cadde, sokak ve çöp konteynerlerini, toplu taşıma duraklarını deterjanlı sularla yıkayan ve ilaçlayan ekipler, bir yandan da cami, kurum ve kuruluşları dezenfekte ediyor. Koronavirüse karşı alınan önlemleri artıran Erciş Belediyesi, dezenfekte işlemlerini vatandaşların yoğun bulunduğu cadde ve sokaklarda da sürdürüyor. Erciş Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından cadde ve sokaklar deterjanlı sularla yıkanarak, dezenfekte ediliyor.

Koronavirüsle mücadele kapsamında çöp konteynerlerinin de önce içi ve dışı yıkanıyor, ardından virüs ve bakterilere karşı ilaçlama işlemleri yapılıyor. Erciş Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından , ibadethaneler, kurum ve kuruluşlar ,caddeler, sokaklar tüm toplu kullanım alanlarında yoğun bir çalışma ile dezenfeksiyon işlemleri tüm hızıyla sürdürülürken, İlçemiz ‘de dezenfekte işlemleri mesai içi, mesai sonu ve hafta sonları da vardiyalı gerçekleştiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erciş’te her yer dezenfekte ediliyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin