1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş’te günlük 3500 kişiye sıcak yemek ulaşıyor

Erciş’te günlük 3500 kişiye sıcak yemek ulaşıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmetlerini sürdüren Aşevi, Ramazan boyunca 610 aileye toplam 3500 kişilik sıcak yemek ulaştırıyor.

Erciş Kaymakamlığı olarak, Erciş İlçesi’nde ikamet eden maddi durumu yetersiz vatandaşlara yönelik yardımları devam ediyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde gerçekleştirilen yardımlar kapsamında Aşevi tarafından Ramazan boyunca 610 aileye sıcak yemek ulaştırılıyor.

Maddi durumu yetersiz ailelerin yanı sıra Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan ve maddi durumu yetersiz olan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların da faydalandığı yardım kapsamında her gün iftardan önce 3 çeşit sıcak yemek sofralarında hazır bulunuyor.

Konu ile ilişkili yapılan açıklamada Türkiye Cumhuriyeti devletinin sosyal devlet anlayışıyla her daim vatandaşlarının yanında olduğunu belirten Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, “Her alanda halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Toplumuzdaki maddi durumu kötü olan ailelerimizi korumak ve gözetlemek durumundayız. Bu bizim dinimizde ve kültürümüzde vardır. Peygamber efendimizin (SAV) ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ anlayışı ile fakir fukaranın her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erciş’te günlük 3500 kişiye sıcak yemek ulaşıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin