1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş Vefa Grubu 80 yaşındaki teyzenin otlarını biçti

Erciş Vefa Grubu 80 yaşındaki teyzenin otlarını biçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş Kaymakamlığı ve Erciş Belediyesi koordinasyonunda kurulan Erciş Vefa Sosyal Destek Grubu, 80 yaşındaki Mürvet Şener isimli yaşlı kadının bahçesindeki otları biçti.

Erciş Vefa Sosyal Destek Grubu Ercişli vatandaşların ilaç, gıda gibi talepleri başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarını gideriyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında, sokağa çıkamayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların, Erciş Vefa Sosyal Destek Hattı olan 444 65 10 ya da 112, 155,156 nolu hatlardan taleplerini alan grup, en kısa süre içinde vatandaşlara geri dönüş sağlıyor; taleplerini adreslerine kadar giderek karşılıyor.

Çalışmalarına 7/24 aralıksız devam eden Erciş Vefa Grubumu bazen farklı talepler de geliyor. Bunlardan biri, ilçenin Yukarı Çınarlı Mahallesinde ikamet etmekte olan 80 yaşındaki Mürvet Şener’in talebi oldu. Erciş Vefa Sosyal Destek Hattını arayarak, bahçesindeki otların kesilmesi talebinde bulunan Şener’in ihtiyacını geri çevirmeyen Erciş Vefa Grubu , yaşlı kadının yaşadığı evi ziyaret etti.

Şener’in “Bahçemde otlar çok yüksek. Kesecek kimsem olmadığı için otlar öyle duruyor. Ben de bahçemde rahatça dolaşamıyorum. Bu sebeple bahçemdeki otları keser misiniz?” talebini karşılıksız bırakmayan Erciş Vefa Ekibi, yanlarında getirdikleri tırpan ve ot biçme makinesiyle bahçedeki otları biçti. Daha sonra otları toplayarak bahçeyi temiz bir hale getiren ekip, Mürvet Teyze’nin hayır dualarını aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erciş Vefa Grubu 80 yaşındaki teyzenin otlarını biçti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin