1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Emniyet Genel Müdürü Aktaş Van’ı ziyaret etti

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Van’ı ziyaret etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, çeşitli programlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere beraberindeki heyet ile birlikte Van’a geldi.

Sabah saatlerinde Van’a gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı, Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şube Müdürlüğünde Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ karşıladı.

Genel Müdür Aktaş’a Van ziyaretinde Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu, Özel Harekat Başkanı Selami Türker, İstihbarat Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı İbrahim Hakkı Seyidoğulları, Havacılık Daire Başkanı Uygar Elmastaşı, Terörle Mücadele Daire Başkan Vekili Hasan Yiğit ve İnşaat Emlak Daire Başkan Vekili Ahmet Nehan Poçan eşlik etti.

Genel Müdür Aktaş, karşılama mangasını selamladıktan sonra ilk olarak Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şubesindeki İha ve Sihaları inceledi.

Göreve hazırlanan Siha’ya Vali Mehmet Emin Bilmez ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ile birlikte imza atan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, buradan Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesin de ziyaret ettikten sonra Valiliğe geçti.

Valilik önünde Vali Yardımcıları tarafından karşılanan Genel Müdür Aktaş, Valilik Şeref defterini imzaladıktan sonra bir süre

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile makamında görüştü. Görüşmenin ardından Vali Mehmet Emin Bilmez ve Genel Müdür Aktaş, karşılıklı hediye takdiminde bulundu.Valilik ziyaretinin ardından Emniyet Genel Müdürü Aktaş, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ı makamında ziyaret etti.

Bir süre İl Emniyet Müdürü Karabağ ile görüşen Genel Müdür Aktaş, günün anısına İl Müdürü Karabağ’a plaket, Karabağ ise Genel Müdür Aktaş’a kilim hediye etti.

Vali Bilmez, Emniyet Genel Müdürü Aktaş ve beraberindeki heyet buradan Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünü‘ne geçerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü’nün İskele Caddesi üzerinde yapımı devam eden yeni hizmet binasının inşaatında incelemelerde bulunan Genel Müdür Aktaş, yüklenici firma yetkilisi tarafından inşaatın son durumu hakkında bilgilendirildi.

Vali Bilmez, Genel Müdür Aktaş ve beraberindeki heyet, daha sonra Narkotik Şuçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin bugün yaptığı operasyonla ilgili bilgi aldı. Van Narkotik ekiplerini yaptıkları başarılı operasyonlarından dolayı alkışlayarak tebrik eden Aktaş, narkotik köpeği ile de yakından ilgilendi.

Genel Müdür Aktaş, ziyaretlerini Edremit İlçesi’ndeki Çevik Kuvvet Şubesi ile sürdürdü. Çevik Kuvvet Şubesi ziyareti sonrası Genel Müdür Aktaş, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı’na geçti.

Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş tarafından karşılanan Genel Müdür Aktaş, karşılama mangasını selamladıktan sonra Şeref Defterini imzaladı. Genel Müdür Aktaş, Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş ile bir süre makamında sohbet etti. Plaket ve hediye takdiminin ardından ziyaret askerlerle hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş ve beraberindeki heyet, Van-Gürpınar karayolu üzerindeki Kurubaş polis kontrol noktasını ziyaret ederek polisleri selamladı.

Buradan İl Jandarma Komutanlığı’na geçen Vali Bilmez, Emniyet Genel Müdürü Aktaş ve beraberindeki heyeti, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit karşıladı.

Şeref Defterini imzalayan Genel Müdür Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yiğit ile makamında sohbet ettikten sonra, plaket ve hediye takdimi ve askerlerle hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Genel Müdür Aktaş, 6. Hudut Tugay Komutanlığı’nın Van’daki yerleşkesini de ziyaret etti.

6. Hudut Tugay Komutanı Albay İlker Ertuğrul tarafından karşılanan Emniyet Genel Müdür Aktaş, bu ziyaretinin ardından Van programını tamamlayarak heyetiyle birlikte Van’dan ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emniyet Genel Müdürü Aktaş Van’ı ziyaret etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin