1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vali Dr. Ozan Balcı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Dr. Ozan Balcı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Valilikten çıkarak Cumhuriyet Caddesi’nde yürüyen Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, esnafı ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

Yolda karşılaştığı her kesimden vatandaştan büyük ilgi gören Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Van’ın lezzetiyle ünlü otlu peynirinin yapımında kullanılan sirmo otunu satın alan bir vatandaşla uzun uzun sohbet etti.

Sirmo otunun nasıl toplandığı ve nasıl kullanıldığı hakkında bilgi alan Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, daha sonra Van’ın kadirşinas esnaflarından olan Dolayı Öztürk’ün kahvehanesinde çay molası verdi.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, kahvehanede vatandaşlarla hasbihal ederek Van ile ilgili beklentilerini dinledi.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcıı, cadde boyunca fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların bu isteğini geri çevirmezken, kaldırımda flüt çalan sokak müzisyeni Aydın Çıray’ın mini konserini dinledi.

Vanlıyam Şanlıyam türküsünü sonuna kadar büyük bir dikkatle dinleyen Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Çıray’ı alkışlayarak tebrik etti.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vali Dr. Ozan Balcı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir