1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak’ta yapılacak 90 konutun temeli atıldı

Çatak’ta yapılacak 90 konutun temeli atıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak İlçesi’ne bağlı Adnan Menderes Mahallesine yapılacak 5 bloktan oluşan 54 tanesi 2+1, 36 tanesi de 3+1 olacak 90 konutun temel atma töreni yapıldı

(TOKİ) Toplu Konut İdaresi tarafından Çatak İlçesi’ne bağlı Adnan Menderes Mahallesine yapılacak 5 bloktan oluşan 54 tanesi 2+1, 36 tanesi de 3+1 olacak 90 konutun temel atma törenine Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya ise yaptığı konuşmada,

“ Bu yıl birçok ilimizde yaşanan asrın felaketi olarak tarihe geçen deprem felaketinde TOKİ projelerinde hiçbir can kaybının yaşanmadığını gördük. Bu da TOKİ konutlarının sağlamlığını ve kaliteliğini gösteriyor. İlçemizde barınma konusunda ciddi sıkıntılar bulunmaktadır. Sadece bir otel bir de öğretmenevi var. Buralarda talebi maalesef ki karşılayamıyor. Yapılan TOKİ sayesinde bu sorun da ortadan kalkmış olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından TOKİ tarafından yapılan 90 konutun temeli Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya ve Çatak Belediye Başkanı Şeylan tarafından atıldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çatak’ta yapılacak 90 konutun temeli atıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir