1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak’ta sivil servis aracına hain saldırı

Çatak’ta sivil servis aracına hain saldırı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’a bağlı Çatak İlçesi Narlı bölgesindeki Belbuka Yaylasına yol çalışması yapan yüklenici firmanın sivil servis aracına bölücü terör örgütü (BTÖ) mensuplarınca saat 18.00 sıralarında EYP ile saldırı düzenlendi.

Saldırıda aracta bulunan 2 işçi şehit olurken, 8 işçi de yaralandı. Yaralı işçiler helikopterle Van Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Saldırı sonrası, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Saldırı sonrası Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu yaralanan işçileri Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Vali Bilmez, yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileterek Hastane Başhekimi Sebahattin Çelik’ten yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

Hastane önünde bekleyen şehit işçilerin aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileyen Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, yaralıların ailelerine de yaralı işçilerin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Yaralıları ziyarette Vali Bilmez’e İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ’da eşlik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çatak’ta sivil servis aracına hain saldırı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin