1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak’ta arama kurtarma eğitimlerini tamamlayanlara başarı belgesi

Çatak’ta arama kurtarma eğitimlerini tamamlayanlara başarı belgesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın Çatak İlçe’sinde geçtiğimiz günlerde faaliyete giren Çatak Arama Kurtarma Operasyon Merkezi’nde  30 kişinin gönüllü olarak katıldığı akarsu arama kurtarma eğitimlerini başarı ile tamamlayanlara başarı belgeleri verildi.

Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen yaptığı konuşmada; Bir hafta boyunca gönüllüler zorlu bir eğitimden geçti. Teoride ve pratikte almış oldukları eğitimlerin sonucunda sınavda başarı gösteren 15 kişinin başarı belgelerini verdik. Kaza ve afetlerde hayat kurtarmak için en önemli etken hızlı müdahale ve iyi eğitim almış ekip ruhu ile harekat ermektir. Zorlu eğitimlerin ardından Çatak operasyon merkezinde görev alacaklar her koşulda ve her mevsimde yaşanabilecek kazalara ve afetlere göre sürekli uzman ekiplerin desteği ile devam ederek müdahaleye en hızlı şekilde cevap verecek duruma geldi.

Turkuaz Doğa Sporları Arama Kurtama Derneği Başkanı Eskitaş ve eğitimcilere emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, eğitimlerini başarı ile tamamlayan Turkuaz Çatak ekibine başarılar diliyorum. “ dedi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çatak’ta arama kurtarma eğitimlerini tamamlayanlara başarı belgesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir