1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak YBO’dan LGS başarısı

Çatak YBO’dan LGS başarısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın Çatak İlçesi’nde bulunan Çatak Yatılı Bölge Okulu’ndaki 8. sınıf öğrencileri Lgs sınavında aldığı yüksek puanlarla fen liselerine yerleştiler.

Çatak İlçesi Yatılı Bölge Ortaokulunda 8. Sınıfta öğrenim gören ve bu yıl mezun olan öğrencilerden; Cansu SALÇUK, Ahmet SİDAL ve Gökhan KUNCU isimli öğrenciler Van Merkezde bulunan ve “Nitelikli Okul” kapsamında yer alan çeşitli Fen Liselerine yerleşti.

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem AKBULUT tarafından Çatak Kaymakamlığı Makamında kabul edilen ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilen öğrencilerin sevinci ve heyecanı gözlerinden okundu. Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem AKBULUT, öğrencileri tek tek tebrik edip ileriki zamanlarda seçecekleri meslekler ve eğitim üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Çatak Yatılı Bölge Okulu ve diğer okulların LGS Sonuçları hakkında kısa bilgiler alan Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem AKBULUT, Çatak İlçe Şube Müdürü Hamdi İNAN ve Yatılı Bölge Okulu Müdürü Fatih GÜL’ e sonraki yıllarda eğitimde daha çok başarı elde edilmesi temennisiyle ziyaret tamamlandı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çatak YBO’dan LGS başarısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir