1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çaldıran’da okulum evde projesi

Çaldıran’da okulum evde projesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın Çaldıran ilçesinde Çaldıran Kaymakamlığı tarafından başlatılan “Okulum Evde” projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere çalışma masası ile kırtasiye malzemesi desteği yapıldı.

Çaldıran Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Yardımların ulaştırıldığı ihtiyaç sahibi öğrencileri evlerinde ziyaret eden Çaldıran Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, çocuklarla bir süre sohbet ederek sorunların dinledi.

Çaldıran Kaymakamı Yusuf Durani Dinç yaptığı açıklamada;

“Öğrencilerin bir kısmı ya halı ya da kanepeye uzanarak ders çalışıyor. Bu yöntem öğrencilerin hem fiziksel duruşlarını etkileyerek sağlık problemlerine yol açabiliyor hem de verimli ders çalışmalarını engelliyor. SYDV tarafından tespit edilen 140 aileye eğitim desteği veriyoruz. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim alan öğrencilerimize ders çalışma ortamı hazırlanacak. Vakfımız tarafından öğrencilerimize çalışma masası, sandalye ve eğitim materyali verilecek. Böylelikle öğrencilerimiz daha verimli bir şekilde derslerini çalışabilecek. Öğrencilerimiz gelecekte gerek özel gerekse de kamu sektöründe oturacakları makam masalarında milletimize hizmet edecekler.” dedi

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çaldıran’da okulum evde projesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir