1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çaldıran Belediyesi ekiplerinden yol onarım çalışması

Çaldıran Belediyesi ekiplerinden yol onarım çalışması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çaldıran Belediyesi ekipleri tarafından yol onarım çalışması. Van’ın Çaldıran Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen yol yapım ve onarım çalışmaları hız kesmeden aralıksız devam ediyor. Çaldıran ilçe merkezinde bulunan bordürlü kilitli parke taşlı yollarda yaşanan kırılmadalar ve bozukluklar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yeniden onarılmaya başlanıldı.

Yol onarım çalışmalarının baharın gelmesi ile birlikte başlandığını ve bu ana kadar bin metrekare yol onardıklarını dile getiren Belediye Başkanı Şefik Ensari, “Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerinin yaptıkları tespitlerin ardından ilçemizde bulunan mahallelerimizdeki cadde ve sokaklarda bozulan kilitli parke taşlarını yeniden onarıyoruz. İlçemizde kışın bitmesiyle yer kabuğunda yaşanan doğa olaylarından dolayı oynamalar oluyor. Bu nedenle yollarımızda bozulmalar meydana geliyor. Bu da vatandaşımızın ulaşımını olumsuz etkilemektedir. Bu bozulmuş yollarımızı kendi imkanlarımızla onararak yeniden kullanıma açıyoruz. Belediye olarak yaptığımız birçok hizmeti ihale yapmıyoruz. Bu tür hizmetleri kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Bu da belediyemizin bütçesine ciddi anlamda katkı sunmaktadır. Tasarrufta elde ettiğimiz paraları halkımızın talepleri doğrultusundaki hizmetlerde kullanıyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri ise kullanıma engel olan bozuk yolların onarılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çaldıran Belediyesi ekiplerinden yol onarım çalışması
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin