1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Başkan Şeylan yol yapım çalışmalarını inceledi

Başkan Şeylan yol yapım çalışmalarını inceledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Çatak İlçe merkezi ile köyler arasındaki mesafeyi 22 kilometre kısaltacak olan Zeril bölgesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde incelelemelerde bulundu.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı Çatak Şantiye Şefi Hüseyin Duman ile birlikte İlçe merkezi ile köyler arasındaki mesafeyi 22 kilometre kısaltacak olan Zeril bölgesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şeylan’ı gören vatandaşlar araçlarını durdurup Başkan Şeylan’a yapılacak yeni yol sayesinde rahata kavuşacaklarını belirtip, Başkan Şeylan’a ve çalışmalarda katkısı geçen herkese teşekkürlerini sundular.

Başkan Şeylan  “Sırmalı, Dokuzdam, Konalga, Narlı, Sugeldi mahalleleri ile Çatak merkezi arasında şu anda 70 kilometre olan mesafenin 48 kilometreye düşürecek Zeril bölgesindeki yolumuzda genişletme ve stabilize çalışması 4 tane köprü, sağlı sollu 6 bin metre taş duvar, gereken yerlere menfez, çalışması bitti. Son bir köprümüzün yapımı kaldı, İnşallah sıcak asfaltımızı atıp Yolu tamamlayacağız” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Şeylan yol yapım çalışmalarını inceledi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin