1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Tuşba’da TÜBİTAK projeleri ödül töreni

Tuşba’da TÜBİTAK projeleri ödül töreni

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın Tuşba İlçesi’nde TÜBİTAK projeleri ile dereceye giren öğretmenlere ödülleri takdim etti

Tuşba Kaymakamı Furkan DUMAN, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır BEDEVİOĞLU ile “TÜBİTAK Deneyim Paylaşımı ve Ödül Töreni”ne katıldı.

Kaymakam Tuşba Kaymakamı Furkan DUMAN, yaptığı konuşmanın ardından TÜBİTAK projeleri ile dereceye giren öğretmenlere ödüllerini takdim etti

TÜBİTAK projelerinde Tuşba İlçe Milli Eğitim Proje Birimi tarafından koordine edilen proje çağrıları başarı ile sonuçlandı. Tuşba ilçesi, TÜBİTAK 2204 yarışmalarında en fazla proje üreterek ilde birinci olurken aynı zamanda 40 ilin proje toplamı kadar proje üreterek büyük bir başarı elde etti. Süreci yakından takip eden ve destek veren Tuşba Kaymakamı Furkan DUMAN, eğitim yöneticilerini ve okul proje elçilerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Ödül töreninde konuşan Tuşba Kaymakamı Furkan DUMAN’ın “ Yeni süreçlerde de aynı başarının devam etmesini, bununla beraber nitelikli projeler ile ilçemizi temsil etmenizi bekliyoruz. Ödüllerimiz sizler çalıştıkça artacak, motivasyon olarak bizlerde yanınızda olacağız.” ifadelerinin ardından sürece katkı sunan yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır BEDEVİOĞLU ise yaptığı konuşmada sürecin takipçisi olacaklarını, aynı başarının ilçe akademik göstergelerinin artırılması ve Erasmus+ , eTwinning projeleri içinde göstermelerini istediğini ifade etti. Yöneticilerin stratejik olarak süreçlere rehberlik etmeleri ve okul proje ofislerinin önemine değinen BEDEVİOĞLU “ Proje ekip işi bizler bu süreçlerde birlikte üretmeye devam edeceğiz, Özge öğretmenimiz gibi yeni dereceler alacağımıza inanıyoruz. ” dedi.

Programın devamında Van Güzel Sanatlar Lisesi Proje Koordinatörü ve “TÜBİTAK 2204-A” Türkiye birincisi, “TÜBİTAK 2204-C Kutup Yarışmaları” Türkiye ikincisi olan Özge ODABAŞI KOÇ proje deneyimlerini ilçe elçilerine aktardı.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Furkan DUMAN, en fazla proje girişi yapan okul yönetici ve öğretmenlerine başarı belgelerini takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Tuşba’da TÜBİTAK projeleri ödül töreni
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir