1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Başkale’de 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı

Başkale’de 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayyıldız ve Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın düzenlenen törenle açılışı yapıldı.

Başkale Kaymakamı ve Başkale Belediye Başkan Vekili Asım SOLAK, Ayyıldız ve Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda öğrencilerin projelerini inceledi.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı

Ayyıldız ve Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı yapıldı. Etkinliğe Başkale Kaymakamı ve Başkale Belediye Başkan Vekili Asım SOLAK’ın yanı sıra Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Kaçmaz, Ayyıldız Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı. Fuarı gezerek öğrencilerin projelerini inceleyen Kaymakam Solak, öğrenciler ve danışman öğretmenlerden de bilgi aldı. Kaymakam Solak, bilime, sanata verilen değerin öğrencileri sosyal, akademik ve psikolojik yönden başarılı kıldığını söyledi.

Daha sonra Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu’na geçen Başkale Kaymakamı ve Başkale Belediye Başkan Vekili Asım SOLAK, burada da bilimi fuarını gezdi. Öğrencilerle sohbet eden Başkale Kaymakamı ve Başkale Belediye Başkan Vekili Asım SOLAK,, yapılan projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

Ayyıldız Ortaokulu’nda 16 proje için 32 öğrenci görev alırken, Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulunda da 17 öğrenci 34 proje ile bilim fuarında yer aldı.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı
4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Başkale’de 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir