1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak’ta kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

Çatak’ta kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem AKBULUT Başkanlığında Çatak Kaymakamlığı toplantı salonunda, kurum amirlerinin katılımıyla ”Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıda Edremit Sosyal Hizmet Müdürlüğü görevlileri tarafından; Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede kurumlar arası işbirliğinin sağlanması ve eşgüdüm halinde hareket edilmesi, Kadın Acil Destek (KADES) uygulamasını yaygınlaştırması, farkındalık oluşturmak ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi hususunda toplumsal duyarlılığa katkıda bulunmak için bilgilendirme sunumu yapıldı.

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem AKBULUT yaptığı konuşmasında; “Kadına yönelik şiddetin önlenmesi için bu toplantıları yaparak hem çalışmalarımızı değerlendiriyoruz hem de önümüze bir yol haritası çıkarıyoruz. Kadına, çocuğa, engelliye kısacası her canlıya yapılan şiddetin her türlüsü yanlıştır. Ancak bilinçli bir toplum ve bilinçli nesiller ile bu tür şiddet olaylarının önüne geçebiliriz. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi için atılacak en önemli adım eğitimdir. Biz de Çatak Kaymakamlığı olarak böyle hassas bir konuda tüm birimlerimizle birlikte şiddete dur demek için çalışmalar yapıyoruz Bu konunun hem kanuni hem de ahlaki yönden sıkı takipçisiyiz” dedi.

Toplantı kurum amirlerinin kadına yönelik şiddettin önlenmesi konusunda bilgi alışverişinde bulunmasının ardından sona erdi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çatak’ta kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir