1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da yılın ilk asfalt çalışması başladı

Van’da yılın ilk asfalt çalışması başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri Edremit İlçesi’ndeki üç noktadan biri olan Elmalık Mahallesi Dere Yolu’na yılın ilk asfaltını döktü. 

Kentteki yol ağını daha konforlu ve güvenli hale getirmek için asfalt çalışmalarına start veren Van Büyükşehir Belediyesi, sezonun ilk asfalt çalışmasını Edremit İlçesi’nde bulunan Dere Yolu’nda başlattı. Daha önce toprak yol olan 1.2 kilometrelik yolda, altyapı, üstyapı ve plent miks temel (PMT) serimi yapılarak, asfalt serimine geçildi. 

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkalığı tarafından yürütülen çalışmalarda, Edremit İlçesi Yenimahalle ve Eminpaşa’da asfalt sökümü ve yol altyapı çalışmaları devam ederken, Elmalık Mahallesi’nde ise asfalt serimi yapılıyor. Edremit İlçesi’ndeki üç farklı noktada bulunan 4 kilometrelik yolda, sıcak asfalt serimi ardından yol çizgi ve trafik tabela çalışması da yapılarak, halkın kullanımına açılacak. 

Ayrıca Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri 13 ilçe ve kent merkezinde başlattıkları yol ve bakım-onarım çalışmalarını da aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da yılın ilk asfalt çalışması başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir