1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van Valisi Ozan Balcı Sel Bölgesinde

Van Valisi Ozan Balcı Sel Bölgesinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Özalp ve Saray ilçelerinde etkili olan yağışlar sonrası meydana gelen sel bölgesinde incelemelerde bulunarak vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez ve Van İl Emniyet Müdürü  Atanur Aydın ile birlikte sel bölgesine giden Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Saray Kaymakamı Yunus Ataman ve Özalp Kaymakamı Muhammed Emin Nasır tarafından karşılandı.

Selden etkilenen kaymakamlardan bilgi alan ve vatandaşların taleplerini dinleyen Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı açıklamalarda bulundu.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, “Ani yağışlar nedeniyle bazı mahallelerimizde sel meydana geldi. Bazı tarım arazilerinde hasar oluştu. 150 civarında küçükbaş hayvan telef oldu. Hasar tespit çalışmaları başladı. Devlet olarak vatandaşlarımızın yanındayız. Zararları karşılayacağız. Çok şükür can kaybımız yok” dedi.

İncelemelerin ardından Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, beraberindeki Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez ve Van İl Emniyet Müdürü  Atanur Aydın ile ziyaretini tamamlayarak bölgeden ayrıldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van Valisi Ozan Balcı Sel Bölgesinde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir