1. Haberler
  2. Nedir ?
  3. 05:05 Saatinin Anlamı

05:05 Saatinin Anlamı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

05:05 Saatinin Anlamı: Seni Her Şeyden Çok Seviyor!

Partnerin olan kişi seni hayal bile edemeyeceğin kadar çok seviyor. Sürekli her an seni düşünüyor ve sürekli aklının içindesin. İçinde senin olduğun kalbini hızlandıran ve bol aksiyonlu birçok plan yapıyor ve tüm vaktini seninle geçirmek istiyor. Tam anlamıyla seninle yatıp seninle kalkıyor. Senin için nefes alıyor, işe gidiyor, yemek yiyor ve senin için nefes veriyor!

Senin ise yapman gereken tek şey bu insanı kaybetmemek, hayatının merkezine koyup gözün gibi sahip çıkmak. Neden biliyor musun? Çünkü onun gibisi bir daha gelmeyecek senin en önemli şansın o kişi onu asla kaybetme! Onu sakla, koru ve onun sevgisini karşılıksız bırakma.

Uyandığı zaman gözünü ovuştururken, hafta sonu için küçük kaçamaklar planlarken, en basitinden rüyalarında bile yine sen yine sen her yerde sen varsın.

Sen onun için çok farklısın. Yerine koyabildiği bir kişi bile yok. En önemlisi sensin bu hayatta. Saat 05:05 anlamında bu şaşmaz. Eğer senin de gözlerin bu saatte dalıp uzaklara gidiyorsa sana aşık senin için ölen senin için yapmayacağı tek şey seni üzmek olacak birisi var demektir. Ben bile kıskandım seni. Herkesin isteyeceği tek şey aslında bu. Ne güzel bir şansa sahip olduğunu unutma sakın.

İnsan sevildiğini değer gördüğünü bilmek ister. Kim istemez ki. Gözlerin bu saatte takılıp kalıyorsa en güzel sen seviliyorsun demektir.

  • NOT: Saat 05:05 ye bakıp iç geçiriyorsanız bilin ki sizi sizden çok düşünen aynı kafa yapısına sahip olduğunuz bir sevgiliniz var. Bu da demek oluyor ki düşleriniz bile aynı. Bu ilişkinin sonu ciddi gözüküyor. Hadi yine iyisin.

Fal Yorumu

Bizim yorumumuz ilişkinizin için ne kadar önemlidir bilemeyiz ama soracak olursanız ortada çok sevilen biri var. Bu sebeple hayattaki en özel duygulardan olduğundan sevinmelisiniz. Muhakkak ki insan karşınızdakinin kendisini karşılık beklemeden sonsuz sevmesini ister ve o günü tüm heyecanıyla bekler. İşte sizin için şimdi bunun tam zamanı. Bu duygular karşılıklı ise yaşadınız. Hayaller gerçek olacak değmesinler keyfinize.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
05:05 Saatinin Anlamı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin