1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vanlı görme engelli yazardan imza günü

Vanlı görme engelli yazardan imza günü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez görme engelli yazar Rukiye Pulat’ın davetini kırmayarak imza gününe katıldı.

Anka Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki imza gününde görme engelli genç yazar Rukiye Pulat ile birlikte Vanlı yazarlar da okuyucularıyla buluştu.

İmza gününe katılan Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, görme engelli Rukiye Pulat’ın kendisini ziyaret ettiğini ve imza davet ettiğini belirterek, “Bir süre önce Rukiye kızımız bizi ziyaret edip ‘Siz Benim Işığımsınız’ kitabını takdim ederek bizi imza gününe davet etti. Biz de bugün onun imza gününe ve diğer yazar arkadaşlara destek amacıyla davetlerine icabet ettik. Bunun yanında Rukiye bizi ziyaret ettiğinde kısa bir film çekmek ve yarışmalara katılmak istediğini söylemişti. İnşallah o hayalini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ben kendisini kutluyorum. Gençlere örnek olduğu için tebrik ediyorum. Hepimiz birbirimizin ışığı olacağız” dedi.

Doğuştan engelli 24 yaşındaki Rukiye Pulat ise yaşam öyküsünü ve yaşadığı zorlukları kaleme aldığını belirterek, “Kendi hayatımı kaleme aldım. Bana destek olan ailem ve diğer kahramanları da göz önünde bulundurarak hazırladığım kitabımın ilk baskısı da çıktı. İkinci bir kitap da yazmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vanlı görme engelli yazardan imza günü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir