1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da yaya geçitlerinde “Kırmızı Çizgi ” Kampanyası

Van’da yaya geçitlerinde “Kırmızı Çizgi ” Kampanyası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı tarafından, Türkiye genelinde eş zamanlı başlatılan ” Kırmızı Çizgi” kampanyası kapsamında Van’ın Çatak İlçesi’nde program düzenlendi.

Çatak Şehit Seyvan Yavuz İlkokulu önündeki yaya geçidinde düzenlenen etkinlikte Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Çatak Belediye Başkan Vekili Cihan Yalçın, Çatak İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Alican Arslan, emniyet ve jandarma personeli ile birlikte öğrencilere kırmızı düdük ve gönüllü trafik kartı dağıttı.

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, İçişleri Bakanlığımızca trafikte yayaların geçiş üstünlüğüne yönelik yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdiğini belirterek;
“’Kırmızı Çizgi’ etkinliği kapsamında çocuklarımızla birlikte trafikte yaya önceliği için farkındalık oluşturmak için ışıksız yaya geçitlerindeki orta şeritleri çocuklarımız ile birlikte sembolik olarak kırmızıya boyadık. Kırmızı Çizgi uygulaması hakkında İlçe Emniyet personeli tarafından sürücülerimize bilgilendirme yapıldı. Sürücülerimizden trafik kurallarına uymalarını ve yaya geçitlerinde daha duyarlı olmalarını istiyorum” dedi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da yaya geçitlerinde “Kırmızı Çizgi ” Kampanyası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir