1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da Vali Bilmez Vatandaşlarla Bayramlaştı

Van’da Vali Bilmez Vatandaşlarla Bayramlaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da Ramazan Bayramı programı kapsamında, bayram namazı sonrası Vali Mehmet Emin Bilmez ve il protokolü vatandaşla bayramlaştı.

Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla İpekyolu İlçesi’ndeki Yukarı Nurşin Camisinde organize edilen bayramlaşma programı vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Bayram namazının ardından Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile protokol üyeleri, cami avlusunda vatandaşların bayramını kutladı.

Bayramlaşma programında açıklama yapan Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Tüm İslam alemin bayramını kutlayan Vali Bilmez, “Bu bayramın sağlık, huzur, mutluluk ve dünyaya barış getirmesini temenni ediyorum. Trafikte seyir halinde olan vatandaşlarımızın bayramı, bayram tadında geçirmeleri için de kurallara uymalarını rica ediyorum” dedi.

Bayramlaşma sonrası vatandaşlara cami avlusunda çay, simit, çörek, lokum ikram edildi. Buradaki programın ardından Vali Bilmez ve il protokolü Akköprü Mezarlığında şehitler için Kuranı Kerim okutulup dua edildi.

Buradaki program Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, protokol üyeleri ve şehit yakınlarının şehitlerin kabirlerine karanfil bırakmasıyla son buldu.

Bayramlaşma programına Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in yanı sıra, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, AK Parti Van Milletvekili  Osman Nuri Gülaçar AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van Vali Yardımcısı Yavuz Arslan, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İpekyolu Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, daha sonra Van İl Jandarma Komutanlığına geçti.

Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez tarafından karşılanan Vali Bilmez, askerlerle bayramlaştıktan sonra İl Emniyet Müdürlüğüne geçti.

Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın tarafından karşılanan Vali Bilmez, polislerle ve rütbeli personel ile bayramlaştı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez bayramlaşma programı kapsamında Eşi Meral Bilmez ve protokol üyeleri ile birlikte Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, eşi Meral Bilmez, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez ve eşi Bilgin Bekmez, bayramlaşma programını Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerini ziyaretle sürdürdü.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, sevgi evlerindeki çocuklarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da Vali Bilmez Vatandaşlarla Bayramlaştı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir