1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da Ramazan Bayramında şehit aileleri unutulmadı

Van’da Ramazan Bayramında şehit aileleri unutulmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve eşi Şebnem Yiğit, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve eşi Müşerref Aydın ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez ilk olarak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı ve Şehit İsa Baki’nin ağabeyi Ahmet Baki’nin evini ziyaret etti.

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Denek Başkanı Baki ve şehidin ailesi tarafından karşılanan Vali Bilmez ve eşi Meral Bilmez, bir süre aile fertleriyle hasbihal ederek bayramlarını kutladı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, ikinci ziyaretlerini 2019 yılında Edremit İlçesi’nde silahını temizlerken kaza sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kenan Karakuzu’nun evine gerçekleştirdi.

Şehidin eşi Meliha Karakuzu ve şehidin ailesi tarafından karşılanan Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, şehidin eşi Meliha Karakuzu oğlu Yiğit Alp ve ailesiyle yakından ilgilenerek bayramlarını kutlayıp sohbet etti.

Buradaki ziyaretin ardından Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, 2016 yılında PKK’lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan polis memuru Ferhat Arslan’ın evine geçti. Polis Memuru Arslan’ın eşi Emine Arslan tarafında karşılanan Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, bir süre burada aile ile sohbet edip bayramlarını kutladıktan sonra, 2020 yılında şehit olan Nesim Yavuz’un evine geçti.

Şehidin eşi Hatice Yavuz ve çocukları tarafından karşılanan Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, aile ile bayramlaştıktan sonra son ziyaretlerini 2012 yılında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Polis Memuru İsmail Öztürkçü’nün evine gerçekleştirdi.

Şehidin eşi Sevgül Öztürkçü ve aile fertleriyle sohbet eden Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, vatan için hayatını veren şehitleri rahmet ve minnetle yad ettiklerini belirterek, “Şehit aileleri bizlere şehitlerimizin emanetidirler. Her zaman sizin yanınızdayız ve kapımız sizlere her zaman açıktır.” dedi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da Ramazan Bayramında şehit aileleri unutulmadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir