1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da Kent Genelinde Hafriyat Temizliği

Van’da Kent Genelinde Hafriyat Temizliği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde rastgele dökülen hafriyat temizliği çalışmalarına hızlandırdı. Bu çalışma ile birlikte birçok noktadaki harfiyatlar ekipler tarafından toplandı.

Ekolojik ve çevreci belediyecilik anlayışı ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu Belediyesi ile işbirliği içerisinde kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizliğini gerçekleştiriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı koordinesinde başlatılan çalışma, uzun süredir kaçak bir şekilde dökülen harfiyat atıklarının bulunduğu alanlarda sürdürülüyor.   

Ekipler, onlarca iş makinesi ile tarihi Yedi Kilise Yolu’na kaçak olarak dökülen atıkların temizliği için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında moloz atıkları kepçelerle kamyonlara yüklenerek hafriyat alanına taşındı.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümü yapan iş makinaları ve firmalara karşı da sıkı tedbirler alıyor. Bu kurala uymayan firmalara ve iş makinalarına cezai işlemler uygulanıyor. 

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, kent estetiğinin korunması ve temizlik çalışmalarının sürdürülebilir olması için çalışmaları aralıksız sürdüreceklerini açıkladı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da Kent Genelinde Hafriyat Temizliği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir