1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da Çocuk Gününde Uçurtma Şenliği

Van’da Çocuk Gününde Uçurtma Şenliği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla Van Kalesi arkasında  düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklar gökyüzünü uçurtmalarla renklendirdi.

Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yaptığı organizasyon ile 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla Van Kalesi arkasında  düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklar gökyüzünü uçurtmalarla renklendirdi.

1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nde Uçurtma Şenliği

Van Kalesi arkasındaki alanda gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Minik çocuklar Belediye ekipleri tarafından dağıtılan uçurtmaları alarak gökyüzünü rengarenk süsledi.

Uçurtma etkinliğe katılan Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı , minik çocuklarla birlikte uçurtma uçurarak çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı , çocukların mutluluğu için bu etkinliği organize ettiklerini belirterek, “Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte organize ettiği uçurtma etkinliğinde temel gayemiz çocuklarla bir araya gelmek. Biz bu etkinliği çocuklar gülsün diye yapıyoruz. Her yer cıvıl cıvıl  ve çocuklarımız mutlu.

Aileler için de güzel bir gün oldu. Emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah çocukların bedensel ruhsal gelişimi için, devletimizin, milletimizin bütün imkânlarının, potansiyelini kullanacağız. Buradaki nihai gayemiz çocuklarımızın mutluluğu, onların esenliği, sağlığı ve gülmeleridir. Bugün bu amacımızı gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Nice böyle güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle diyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

1 Ekim Dünya Çocuk Günü'nde Uçurtma Şenliği
1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nde Uçurtma Şenliği

1 Ekim Dünya Çocuk Günü hakkında haberimizi okumak için tıklayınız

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da Çocuk Gününde Uçurtma Şenliği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir