1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da Çevre Dostu Elektrikli Araç Göreve Başladı

Van’da Çevre Dostu Elektrikli Araç Göreve Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi sahil yolunda çevre dostu elektrikli araç dönemini başlattı. Elektrikli araç, sahil yolunda hizmete sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi, çevre dostu ulaşım çözümlerine bir yenisini daha ekleyerek, sahil yolunda kullanılmak üzere elektrikli araç alımı gerçekleştirdi. Güvenlik personelinin devriye görevlerini daha etkin ve çevreci bir şekilde yerine getirmesi amacıyla hizmete sunulan araç, aynı zamanda daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor. 

Sahil yolunda çalışmaların aksamaması ve vatandaşlara daha hızlı hizmet sunabilmek amacıyla çevre dostu elektrikli araçları devreye aldıklarını belirten Park ve Bahçeler Daire Başkanı Erdem Dara, bu adımın çevreyi koruma yönündeki kararlılıklarının bir göstergesi olduğunu söyledi. 

Elektrikli araçlar sayesinde hem karbon salınımını azaltacaklarını, hem de enerji tasarrufu sağladıklarını vurgulayan Dara, “Yeni alınan elektrikli aracı güvenlik personeli devriye çalışmalarında kullanmaya başladı. Çevreye duyarlı bu adımın, ilerleyen dönemde diğer belediye hizmetlerinde de yaygınlaştırılmasını planlıyoruz. Van halkına daha yaşanabilir bir kent sunmayı hedefliyoruz” dedi.

İlk etapta bir aracın hizmete başladığını kaydeden Dara, ileriki süreçte bu sayıyı artırmayı düşündüklerini de sözlerine ekledi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da Çevre Dostu Elektrikli Araç Göreve Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir