1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da “Bayramınız Kemerli Olsun” Denetimi

Van’da “Bayramınız Kemerli Olsun” Denetimi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Bayramınız kemerli olsun’ mottosuyla Van’da trafik denetimi yapıldı.

Van’ın Edremit İlçesi’ndeki uygulama noktasında yapılan denetimde Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez ve Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın birlikte sürücüleri emniyet kemerinin önemi hakkında bilgilendirdi.

İçişleri Bakanlığı öncülüğünde ülke genelinde denetimlerin eş zamanlı yapıldığını ifade eden Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, “Farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Bu bayramımız kemerli olsun’ sloganıyla hepimiz yollardayız. Lütfen herkes kurallara uysun ve çok dikkatli olsun. Herkesin çok tedbirli olmasını istiyoruz ve herkese kazasız, belasız, hayırlı bir bayram diliyoruz” dedi.

Araçlarda bulunan çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Bilmez, onlara bilgilendirme broşürü verip, kırmızı düdük ve boyama kitabı hediye etti.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat, Jandarma Asayiş Kolordu Komutan Yardımcısı Albay Yavuz Taşdemir, Edremit Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanı Binbaşı Fırat Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Yılmaz ile çok sayıda jandarma ve polis katıldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da “Bayramınız Kemerli Olsun” Denetimi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir