1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da 19 Mayıs kutlamaları

Van’da 19 Mayıs kutlamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Van’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikler, Özen Adalı Anadolu Lisesi önünde gençlik yürüyüşüyle başladı.

Van Gölü sahilindeki İskele Yaşar Kemal Parkı önüne kadar devam eden yürüyüş sonrası, Van Vali Yardımcısı ve Vali Vekili Ömer Faruk Canpolat ve beraberindeki protokol üyeleri açılan stantları gezdi ve çeşitli spor branşlarında düzenlenen gösterileri izledi.

Alanda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından devam eden etkinlikte, halk oyunları gösterisi büyük ilgi gördü.

Jandarma Bando Komutanlığı’nın konserinin renk kattığı etkinlikler, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin Vali Vekili Ömer Faruk Canpolat ve il protokolü tarafından verilmesi ve gençlik merkezi konseriyle son buldu.

Kutlama etkinliklerine Van Vali Yardımcısı ve Vekili Ömer Faruk Canpolat, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hikmet Salman, Vali Yardımcıları Yavuz Arslan, Adem Balkanlıoğlu, Furkan Duman, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Edremit Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, kurum amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da 19 Mayıs kutlamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir