1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van Valisi Ozan Balcı’dan Erciş ziyareti

Van Valisi Ozan Balcı’dan Erciş ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Erciş İlçesi’ni ziyaret etti.
Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu tarafından Erciş Kaymakamlığı önünde karşılanan Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, burada kurum amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarımız ile tek tek tokalaşarak tanıştı.
Erciş ziyareti
Erciş ziyareti
Daha sonra Erciş Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Erciş İlçesi hakkında bilgiler alan Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, ziyaret ve incelemelerine 108. Topçu Alay Komutanlığı, Erciş Adliyesi, Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Erciş İlçe Jandarma Komutanlığı, Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi, Tarihi Çelebibağı Mezarlığı ile devam etti.
Erciş İlçesi’nde vatandaşlarla görüşüp sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen, esnaflarla bir araya gelerek hayırlı ve bol kazançlar dileklerini ileten Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, akşam saatlerinde Erciş İlçesi’nden ayrıldı.
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van Valisi Ozan Balcı’dan Erciş ziyareti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir