1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van Valisi Bilmez, muhtarların sorunlarını dinledi

Van Valisi Bilmez, muhtarların sorunlarını dinledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, toplantıda bir araya geldiği muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Van Valiliği Ali Paşa toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Başkale ve Tuşba İlçelerindeki çeşitli mahallelerden gelen muhtarlar katıldı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, toplantıda yaptığı konuşmada Van’da kar yağışının başladığını özellikle mahalle yollarının açılması için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını söyledi. Yolların en kısa zamanda açılması için ekiplerin gece gündüz çalıştığını ifade eden Vali Bilmez, asılsız ihbarlardan dolayı geçmiş yıllarda sıkıntı yaşandığını bunun önüne geçilmesini gerektiğini vurguladı.

Pandemi tedbirleri konusunda da muhtarları uyaran Vali Bilmez, ziyaretler, toplu etkinliklerin yapılmamasının önemine vurgu yaparak, muhtarların bu konularda sık sık mahalle sakinlerini bilgilendirmesi gerektiğini dile getirdi.

Muhtarlık müessesesinin önemini anlatan Vali Bilmez, muhtarların mahallelerdeki barış, huzur, birlik ve beraberliğinin sağlanmasında çok önemli bir rol aldığını söyledi.

Daha sonra muhtarlara söz veren Vali Mehmet Emin Bilmez, muhtarların sorunları ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van Valisi Bilmez, muhtarların sorunlarını dinledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir