1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vali Dr. Ozan Balcı Kamu Kurum Müdürleri İle Tanıştı

Vali Dr. Ozan Balcı Kamu Kurum Müdürleri İle Tanıştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Van’daki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle tanışma toplantısı yaptı.

Van Valiliği Ali Paşa toplantı salonunda bir araya geldiği kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerine çalışma prensiplerini anlatan Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Van’a hizmet etme görevini kendilerine tensip eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür etti.

Valilik görevinin kendilerine emanet olduğuna dikkat çeken ve Van’a hizmet etmenin onur olduğunu anlatan Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, “Bu bur bayrak yarışı. Şimdi bayrak bizde. Biz bayrağı daha ileriye, yükseğe taşımak için çalışacağız. İlimizde taş üstüne taş, tuğla üzerine tuğla koyandan Allah razı olsun. İlimizin imarı, inşası ve ihyasına katkı sağlayacak, vatandaşlarımızın huzur, refah ve esenliği için çalışacağız. İlimizi geleceğe hazırlayacağız” dedi.

İdarenin saat gibi olduğunu her bir çarkının ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, “Birlikte çalışacağız. Yaptığımız hizmetlerle Allah’ın rızasını, milletin duasını alacağız. Türkiye’nin gelişimine ve ilerlemesine ayak uydurmalıyız.

Büyük işler yapacağız. Bunun için potansiyelimiz var. İnsanlarımız bizim için büyük bir güç. Devletimizin ve milletimizin tüm imkan ve potansiyelini kullanacağız. Dayanışma, birlik ve beraberlik başarı getirir. Siyasiler, milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları, üniversite, iş dünyası, basın mensupları, yargı, STK’lar ve bütün karar vericiler uyum, işbirliği ve uzlaşma içerisinde olacağız. Çalışkan olacağız. Dürüst, düzgün çalışacağız ve doğru olacağız” dedi.

Toplantıya kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerinin yanısıra Vali Yardımcıları Ömer Faruk Canpolat, Yavuz Arslan ve Adem Balkanlıoğlu’da katıldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vali Dr. Ozan Balcı Kamu Kurum Müdürleri İle Tanıştı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir