1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vali Dr. Ozan Balcı Bilim Şenliğine Katıldı

Vali Dr. Ozan Balcı Bilim Şenliğine Katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen bilim şenliğine katıldı. Van Kalesi etkinlik alanında düzenlenen şenlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmalarının ardından Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı kürsüye çıktı.

Eğitime, bilgiye, bilime, sanata, gençlere dost bir yönetici olduğunu dile getiren Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, “Bu etkinliğe destek veren başta milli eğitim olmak üzere herkese teşekkür ederim. Gençlerin akademik anlamdaki başarısı kadar zihinsel, ruhsal, kültürel, sanatsal, sportif anlamdaki başarısını da çok önemsiyorum.

Dünya hızla değişirken, ilerlerken ulaşım teknolojisinde büyük değişiklikler olurken, toplumlar hızla dönüşürken bizim ana hedeflerimizden biri de gençlerimizi ve çocuklarımızı yarına hazırlayabilmek. Çünkü onlar bizim yarınlarımız. Hedefimiz, hayallerini gerçekleştirmek isteyen gençlerimize bu yolda ilerlerken katkı sunmak, önlerini açmak. İlimize gelecek kuşaklara hazırlayacağız. Bunun için eğitim başta olmak üzere, bilimsel, kültürel sportif, sanatsal anlamda devletimizin ve milletimizin bütün imkan ve potansiyelini kullanacağız.” Dedi.

Öğretmenlere büyük önem verdiğini ifade eden Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Öğretmenler benim en iyi arkadaşımdır. Onları bir sanatçı olarak görürüm. Bizim ana varlık sebebimiz öğretmenlerin önünü açmak onların hayatını ve yaşamını kolaylaştırmak. Onlar ülkemizin ve Van’ımızın en değerli varlıkları olan öğrencileri yetiştiriyorlar. Onlara destek vermekten de büyük mutluluk duyacağımı ifade etmek istiyorum. Nesiller gelir, nesiller geçer. Mühim olan bizim gelecek nesillere ne yaptığımızdır.”

Konuşmanın ardından Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı proje yarışmasında “Gezici İtfaiye” projesiyle 1. Olan Şehit İsmail Öztürkçü Anadolu Lisesi öğrencilerine ödüllerini verdi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vali Dr. Ozan Balcı Bilim Şenliğine Katıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir