1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vali Bilmez Üniversiteli Gençlerle İftarda Buluştu

Vali Bilmez Üniversiteli Gençlerle İftarda Buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilmez ve Eşi Meral Bilmez Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilen iftarda KYK yurtlarında kalan öğrencilerle bir araya geldi.

Programa Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, eşi Meral Bilmez’in yanı sıra  Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez ve eşi Bilgin Bekmez, Gençlik ve Spor Van İl Müdürü Nevzat İnanç, yurt müdürleri ve gençler katıldılar.

Üniversiteli gençlerle iftar açan Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, eşi Meral Bilmez ve protokol üyeleri daha sonra düzenlenen etkinliği izlemek üzere konferans salonuna geçtiler.

Burada konuşan Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, gençlere tevsiyelerde bulunarak, “Kendimize, ailemize ve çevremize faydalı olmak için kendimizi iyi yetiştirmemiz gerekiyor. En üstünümüz ve en hayırlımızın topluma faydalı işler yapan kişi olduğunu unutmayalım. Bize sevgi lazım. Buna çok ihtiyacımız var. Bu duygu ve düşüncelerle; Bugünkü ev sahipliğinizden dolayı, il müdürümüz, yurt müdürlerimiz ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, ailenize selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise gençlere moral olması için bu tür etkinliklerin sürekli yapılacağını dile getirdi. dedi.

Program, Genç Ofis üyelerinin ‘7 Dil, 7 Bölge’ isimli Oratoryo gösterimi ve semaver çayı ikramı ile sona erdi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vali Bilmez Üniversiteli Gençlerle İftarda Buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir