1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Kaymakam Türker’den TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na Ziyaret

Kaymakam Türker’den TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na Ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü TÜRKER Galatasaray Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını ziyaret etti.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na ziyaretçi akını

Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü TÜRKER , Çaldıran İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki GÜLMEZ, Çaldıran İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ali Ozan ATEŞ ,Çaldıran İlçe Jandarma Komutan Vekili Alper GÜZELTEPE, Çaldıran İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Çubuklu Mahallesi Muhtarı Erdal KARAKOÇ Galatasaray Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına katıldı.

Bilimin ve bilimsel çalışmaların yeni nesiller tarafından benimsenmesinin teşvik edilmesi ve bilimsel çalışmaların öneminin öğrenciler tarafından yaparak yaşayarak öğrenilmesinin sağlanmasında bilim fuarının katkısına vurgu yapan Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü TÜRKER danışman öğretmen gözetiminde yapılan projeleri yakından inceledi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını ziyaret sonrasında kurumun anasınıfını ve hizmete yeni açılan ek binasını da ziyaret eden Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü TÜRKER, sonrasında öğrenci ve öğretmenlerle sohbet edip taleplerini dinledi.

Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü TÜRKER ve beraberindeki heyet öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

Başkale’de 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Haberimizi okumak için tıklayınız

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Kaymakam Türker’den TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na Ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir