1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vali Ozan Balcı’nın Miraç Kandili Mesajı

Vali Ozan Balcı’nın Miraç Kandili Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı Miraç Kandili dolayısıya bir mesaj yayımladı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı Miraç Kandili dolayısıya yayımladığı mesajında;

İnsanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu ve Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulüdür.

İçinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran mübarek Miraç Kandili’ne ulaştığımız bugünde; kalplerimiz yüzyılın felâketi olarak nitelendirdiğimiz depremleri yaşayan illerimizle atıyor ve afet bölgesindeki vatandaşlarımız için dua ediyoruz.

Depremden etkilenen vatandaşlarımızın acısını paylaşıyor; devlet-millet olarak tüm imkanlarımızla yanlarında ve yakınlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Biliyoruz ki acılar paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalır.

Gönlü güzel, kadirşinas Vanlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere, Van’ımızın tüm kamu kurum ve kuruluşları ile deprem bölgesindeki yaraların sarılması için seferber olmuş durumdayız.
Bu duygu ve düşüncelerle; depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, ülkemizin ve tüm İslâm Âleminin mübarek Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum.’ Dedi

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vali Ozan Balcı’nın Miraç Kandili Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir