1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Onur ALİMOĞLU’nun 19 Mayıs Mesajı

Onur ALİMOĞLU’nun 19 Mayıs Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bahçesaray Kaymakamı Onur ALİMOĞLU’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
        19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılını hep birlikte gururla kutlamanın mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Türk Milletinin kurtuluşu ve vatanın bölünmez bütünlüğü için tarihimizin dönüm noktalarından olan 19 Mayıs 1919’da, Samsun’dan başlattığı kurtuluş mücadelesi, milletimizin bitmek üzere olan umutlarının canlandığı ve sonsuza kadar yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı tarihi adım olmuştur.
        Asla unutmamalıyız ki, 19 Mayıs, esareti ve zilleti kabul etmeyen, özgürlüğünden vazgeçmeyen, zulme ve zalime asla boyun eğmeyen milletimizin varlık mücadelesinin başlangıç noktasıdır.
        Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutladığımız bu şanlı gün, hem milli mücadelemizin en önemli adımı, hem de yüzünü geleceğe dönmüş nesillerin en büyük ilham kaynağıdır. Türk gençliğinin, bu ilhamdan aldığı ışıkla Türkiye’mizi aydınlık yarınlara taşıyacağına ve dünyaya örnek olacak uygarlık adımları atacağına canı gönülden inanıyoruz.
        Bu duygu ve düşüncelerle; Bize bu günü armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü için canlarını feda ederek şehadete irtihal eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan tüm gençlerimizi ve vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyor, bayramımızı içtenlikle kutluyoruz.
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Onur ALİMOĞLU’nun 19 Mayıs Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir