1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Murat Karaoğlu’nun Kadir Gecesi Mesajı

Murat Karaoğlu’nun Kadir Gecesi Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş Kaymakamı Murat Karaoğlu’nun Kadir Gecesi Mesajı;

Bizleri yoktan var eden, varlığından haberdar eden Allah’ımızın (c.c), insanlığı kendi yoluna davet ettiği, Yüce Kitabımız olan Kur’an-ı Kerim’in ilk ayetlerinin indirildiği bu gece, insanlık âleminin kurtuluşuna vesile olacak mukaddes bir gecedir. Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm şehrimizi, ülkemizi, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura aracı olmasını diliyorum.
Hiç şüphesiz, bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır. Peygamber Efendimiz (SAV)’in ‘Kim Kadir Gecesini, faziletine inanarak ve mükâfatını da Cenâb-ı Allah’tan umarak ihya ederse, o kimsenin geçmiş günahları bağışlanır’ Hadis-i Şerifi ışığında ellerin semaya açılacağı ve Yüce Yaradan’dan af dileneceği bu gecede, insanlığın kurtuluşu için dua edelim. Dualarımızda vatanımızı, milletimizi ve bu topraklar uğrunda canını seve seve feda eden şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi de unutmayalım.
Bu mübarek gecenin başta Filistin olmak üzere, tüm İslam alemine huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, ülkemizde ve İslam coğrafyasındaki sıkıntıları ortadan kaldırmasını ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden diliyorum.
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Murat Karaoğlu’nun Kadir Gecesi Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir