1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Muradiye`de “Sevimli Kafadarlar” tiyatro gösterisi

Muradiye`de “Sevimli Kafadarlar” tiyatro gösterisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Van’ın Muradiye İlçesi Kazım Karabekir Anadolu Lisesi Konferans Salonunda “Sevimli Kafadarlar” çocuk tiyatrosunu izledi.
Çocuklarımızın ve gençlerin gelişimine katkıda bulunmak için çeşitli sanatsal ve kültürel etkinlikler düzenleyen Muradiye Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan çocuklar için   tiyatro etkinliği düzenledi.
Tiyatroya gidemeyen ilkokul öğrencileri tiyatro ile ilk kez buluşmanın heyecanını yaşıyor.
Kırsal mahallelerde ikamet eden çocuklar, Kazım Karabekir Anadolu Lisesi Konferans Salonunda “Sevimli Kafadarlar” çocuk tiyatrosunu izledi.
Çocuklara hitap eden Muradiye Kaymakamı ve Muradiye Belediye Başkan Vekili  Melih AYDOĞAN, Sizin adınıza teşekkür ediyorum. Bu güzel eğlenceyi sizlerle buluşturdular. İpekyolu’ndan sizler için geldiler. Bu ağabeylerimiz hem güzel etkinlikler düzenlediler hem de sizlere güzel bir tiyatro düzenlediler.  O yüzden kendilerine kocaman bir alkış alalım.

Muradiye Kaymakamı ve Muradiye Belediye Başkan Vekili  Melih AYDOĞAN, ” Şunu unutmayın bizler sizlerin mutluluğu için, sevinci için, her zaman için yanınızda olmaya devam edeceğiz. Çok güzel etkinlikler gerçekleştirdik. Akşam eve gittiğinizde anne babanıza bu güzel etkinlikten bahsedin.

Bizler Muradiye kaymakamlığı olarak belediyesi olarak İpekyolu Belediyesi’nin destekleriyle sizlere böyle güzel bir etkinlik getirdik. Bundan sonra da bu heyecanı bu coşkuyla devam ettireceğiz. Daha büyük çok güzel etkinliklerle beraber olacağız. Hepinizin ayağınıza sağlık teşekkür ederim.” dedi.
Etkinliğe katılan öğrenciler etkinlikten büyük keyif aldıklarını belirterek Muradiye Kaymakamına teşekkür ettiler.
Tiyatro etkinliğinde çok eğlendiğini belirten öğrenci Abdulsamet Kocaman “İlk defa tiyatroya geldim. Çok mutluyum. Bu tarz etkinlikleri yapılmasını istiyoruz. Kaymakam Bey’e buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz. Çok eğlendik. Burada şimdi yeni bir tane daha izleyeceğiz. İnşallah bunda da eğleniriz.” dedi.
Tiyatro etkinliğine katılan Öğretmen Kübra Kara,
” Bugün burada çocukları güzel bir etkinliğe getirdik. Tiyatro ile ilgili tabii burada imkanlara bakarak çoğu öğrencinin hiç daha önce tiyatroya gitmediğini düşünerek. Böyle etkinlikler çok daha eğitici, öğretici, eğlendirici. Bu tür etkinlikleri buraya kadar getiren Sayın Kaymakam Melih Aydoğan’a öncelikle, daha sonra Muradiye Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese. İnşallah devamlı böyle   etkinlikler gerçekleşir. ” dedi.
Muradiye`de "Sevimli Kafadarlar” tiyatro gösterisi
Muradiye`de “Sevimli Kafadarlar” tiyatro gösterisi
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Muradiye`de “Sevimli Kafadarlar” tiyatro gösterisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir