1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Muradiye’de mayıs ayı muhtarlar toplantısı

Muradiye’de mayıs ayı muhtarlar toplantısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muradiye Kaymakamı ve Muradiye Belediye Başkan Vekili Erkan Savar başkanlığında Halk Kütüphanesi toplantı salonunda yapılan toplantıya mahalle muhtarları katıldı.

Muradiye Kaymakamı ve Muradiye Belediye Başkan Vekili Erkan Savar yaptığı konuşma da;

“Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek, ilçemizin taleplerini ilk elden dinlemek, tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgınının son günlerde Ülkemizde de artış göstermesi nedeniyle alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme yapmak için toplandıklarını belirterek, “Muhtar, mahallede önderlik yapan, iyi şeyler için halkın önünü açan kişidir. Yani devletin temsilcisi ve aynı zamanda halkında temsilcisidir. Bu anlamda muhtarların, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rolleri vardır “dedi

Muradiye Kaymakamı ve Muradiye Belediye Başkan Vekili Erkan Savar Mera tecavüzleri önlenmesi, sulama kanalı çalışmaları, kanal temizliği, cuma namazı önlemleri, çöp temizliği, tarımsal ilgili konular ve stabilize yol çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıda kurumların yaptığı hizmetler hakkında bilgilendirme yapmasının ardından muhtarlarımızın taleplerini dinleyen Muradiye Kaymakamı ve Muradiye Belediye Başkan Vekili Erkan Savar mahalle muhtarların sorularını tek tek cevaplandırdı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Muradiye’de mayıs ayı muhtarlar toplantısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir