1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yavuz Van’da

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yavuz Van’da

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, çeşitli programlara katılmak üzere Van’a geldi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’u Van Ferit Melen Havalimanında Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, Van Müze Müdürü Erol Uslu ve kurum amirleri karşıladı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, programı kapsamında Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve beraberindekilerle Emin Paşa Mahallesinde açılışa hazırlanan Fidanlık Parkına geçerek incelemelerde bulundu.

Parkı gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, planlanan projeler hakkında Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’den bilgi aldı.

Buradaki incelemelerin ardından Valiliğe geçen Bakan Yavuz, valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’le makamında bir süre görüştü.

Van Valiliği ziyareti ardından Van il kütüphanesi için düşünülen binayı da gezen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, burada son çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yavuz Van’da
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir