1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Kaymakamı Asım SOLAK’tan Güleçler Mahallesi’ne ziyaret

Kaymakamı Asım SOLAK’tan Güleçler Mahallesi’ne ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkale Kaymakamı ve Başkale Belediye Başkan Vekili Asım SOLAK, Başkale ilçesine bağlı Güleçler Mahalle’sini ziyaret ederek, Güleçler İlk ve Ortaokulunda incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Kaymakamı Asım SOLAK, mahallenin genel durumu ile ilgili sohbet etti.

Başkale Kaymakamı ve Başkale Belediye Başkan Vekili Asım SOLAK, Güleçler İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Güleçler ilk ve Ortaokulu yetkilileri ile okulun genel durumu hakkında bilgi alan Başkale Kaymakamı ve Başkale Belediye Başkan Vekili Asım SOLAK, Başkale Belediyesi tarafından okulda yapılacak kütüphane için yer incelemesinde bulundu. Kütüphanenin biran önce yapılması için gerekli talimatları verdi.

Okul ziyaretinin ardından mahalle sakinleriyle biraya gelen Başkale Kaymakamı ve Başkale Belediye Başkan Vekili Asım SOLAK, mahallenin genel durumu ve eksikleri için bilgi alışverişinde bulundu. Mahallenin camisinde de inceleme yapan Başkale Kaymakamı ve Başkale Belediye Başkan Vekili Asım SOLAK’a mahalle muhtarı ve vatandaşlar desteklerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkale Kaymakamı ve Başkale Belediye Başkan Vekili Asım SOLAK’a ziyaretlerinde İlçe Başkale Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tunç ve Şube Müdürü Erkan Vardi de eşlik etti.

 

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Kaymakamı Asım SOLAK’tan Güleçler Mahallesi’ne ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir