1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak Kaymakamı Sakarya’dan “Cumhuriyet Bayramı” Mesajı

Çatak Kaymakamı Sakarya’dan “Cumhuriyet Bayramı” Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, kahraman milletimizin tarihe kanlarıyla yazdırdığı destansı zaferin sonucunda kurulan Cumhuriyetimizin 99. yıldönümünü kutlamanın ilk günkü gibi büyük coşku ve heyecanı içerisindeyiz. Milletimiz, üzerinde hür ve bağımsız yaşayabileceği bir vatan için düşmanlara karşı başlattığı mücadele sonucunda başarıya ulaşmış, kazanılan zaferlerin sonucunda bunu Cumhuriyetle güvence altına almıştır.

Asil Milletimizin bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin sonsuza dek payidar olması bizlerin azmine, gençliğimizin donanım ve birikimine bağlıdır. Bizler de, gençliğimizin aklın ve bilimin üstünlüğünü benimseyerek, milli ve manevi değerlerini her şeyin üstünde tutan, yarının dünyasına şekil verecek bireyler olarak yetişmeleri azmi içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 99.kuruluş yıldönümünü kutluyorum”. Dedi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çatak Kaymakamı Sakarya’dan “Cumhuriyet Bayramı” Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir