1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Kaymakam Sakarya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Kaymakam Sakarya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Serkan Sakarya 19 Eylül Gaziler Günü dolasıyla mesaj yayınladı.

Çatak Kaymakamı Serkan Sakarya 19 Eylül Gaziler Günü dolasıyla mesaj yayınladığı mesajında;

“Gurur ve övünç kaynağımız Gazilerimizin aziz hatıralarını ilelebet canlı tutmak amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal Rütbesi ve Gazilik Unvanının verildiği 19 Eylül 1921 tarihi ‘’ Gaziler Günü ‘’ olarak kabul ve ilan edilmiştir.

Aziz Milletimiz, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde tüm zorluklara göğüs germiş; gerektiğinde canını vermekten çekinmeyip, milletimizin daima büyük zaferlere ulaşmasını, hür ve müstakil yaşamasını sağlamıştır. Vatanın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız gurur kaynağımızdır.

Gazilerimiz, fedakarlıklarıyla bizlere nice şanlı zaferler ve kahramanlıklarla dolu bir geçmiş armağan etmiştir. Ay yıldızlı al bayrağımız, onların cesaretleri sayesinde vatanımızın semalarında gururla dalgalanmakta, ezanımız beş vakit minarelerimizden özgürce okunmaktadır.

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, Birlik ve bütünlüğümüzün, vatan sevgimizin, özgürlük ve bağımsızlığımızın simgeleri olarak sonsuza kadar gönüllerde yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan müdafaasının söz konusu olduğu her noktada kanlarıyla-canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz  Şehitlerimizi ve ebediyete  intikal etmiş Kahraman Gazilerimizi rahmet ve şükranla  anıyor, hayatta olan Kahraman Gazilerimize ve Şehitlerimizin kıymetli  aile fertlerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Kaymakam Sakarya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir