1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş’te “İlköğretim Haftası” kutlama programı

Erciş’te “İlköğretim Haftası” kutlama programı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Van’ Erciş İlçesi’nde “İlköğretim Haftası” kapsamında kutlama programı düzenlendi.

Erciş’te “İlköğretim Haftası” kutlama programı

Kazım Karabekir İlk ve Ortaokulunda düzenlenen programa Erciş Kaymakamı Murat KARALOĞLU, Erciş İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Suat ARSLAN, Erciş İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Onur AKYÜZ,  İlçe Emniyet Müdürü Süleyman TRAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup ALHAN, davetliler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup ALHAN yaptı.
Programda yaptığı konuşmada yeni eğitim-öğretim yılının genelde ülkemize, yerelde ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunun İlköğretim Haftası, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ ün ‘Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur’ ifadesinin kılavuzluğunda cennet ülkemizin aydınlık yarınlarının, aziz milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ilim deryasına kulaç atacağı bir eğitim-öğretim yılını daha tüm ilçe olarak karşılamaktayız.
Erciş'te "İlköğretim Haftası" kutlama programı
Erciş’te “İlköğretim Haftası” kutlama programı
Sevgili veliler, sizlerin bizlere emanet ettiğiniz çocuklarınızın huzur ve güven içerisinde coşkuyla, mutlulukla eğitim almalarını, okulla buluşmalarını, geleceğe hazırlanmalarını sağlamak noktasında ortak bir çalışmanın heyecanı içerisinde olacağız. İlçemizde de başlayan 2023-2024 eğitim yılında hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız ile başarılı bir eğitim öğretim yılı geçireceğiz. Bizler okullarımızı sık sık ziyaret edeceğiz; bu kapsamda her zaman öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte olacağız. Kıymetli öğretmenlerimiz!
Sizler sadece öğreten değil, aynı zamanda evlatlarımızı eğiten, onları doğruluk, iyilik, adalet, hoşgörü, marifet ve merhamet gibi erdemlerle süsleyen, hayatınızla onlara örnek olan, çocuklarımızın içindeki cevheri ortaya çıkartan fedakâr insanlarsınız. Ve sizler sevgili öğrencilerimiz! Evinizden sonra en fazla vakit geçirdiğiniz, paylaşmayı, yardımlaşmayı, başarıya arkadaşlarınızla el ele yürümeyi öğrendiğiniz okullarınızın açılmasının mutluluk ve sevincini yaşadığınızı biliyor ve mutluluğunuzu paylaşıyorum.
İnanıyorum ki gelişen dünyanın gereklerini uhdesinde barındıran eğitim yuvalarınızda ülkemizin ve milletimizin ufuklarını aydınlatan birer güneş olarak doğacak ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi bugün bulunduğu konumdan çok daha ileri seviyelere taşımak için çaba sarf edeceksiniz. Bu zor süreçte insanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet olduğunu aklınızdan bir an olsun çıkarmayacağınızdan şüphe duymuyor, eğitim hayatınızda ayrı ayrı her birinize üstün başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, fedakârca görevini ifa ederken şehitlik makamıyla şereflenen ve 2011 yılında İlçemiz de gerçekleşen depremde vefat eden öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum. İlçemizde eğitim ve öğretim hizmetlerini yürüten bütün personelimize ve elbette sevgili öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl diliyorum. İlköğretim Haftanız kutlu olsun.” dedi.
“İlköğretim Haftası” kutlama programı, öğrenciler tarafından hazırlanan etkinliklerin sunumunun gerçekleştirilmesi, protokol tarafından sergi stantlarının gezilmesinin ardından sona erdi.
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş’te “İlköğretim Haftası” kutlama programı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir