1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş OSB’de inşaatı devam ediyor

Erciş OSB’de inşaatı devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın “Cazibe Merkezi Programı” kapsamında 13 Milyon 600 Bin TL’lik desteğiyle yaptırılan (Erciş OSB) Erciş Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa süreci devam ediyor.

İlk olarak 21,7 hektarlık 1. Etap bölümünde 24 iştirakçi firmaya yer tahsisinin yapılmasıyla başlayan inşa sürecinde 7 firmaya ait fabrikada inşaatlar yükselmeye devam ediyor. İlçemizin sanayi ve üretim şehri olma yolunda iş ve istihdam kapısı olacak Erciş Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu,

“2023 Vizyonuna yelken açmış ülkemizde ilçemiz adına önemli bir adım olan Organize Sanayi Bölgesinde fabrika inşaatlarının yükselmesinden büyük bir mutluluk duyuyorum. İnşallah en kısa sürede inşaatlar tamamlanıp fabrikalar üretime geçecek ve ilçemizin iş ve istihdam kapısı olacak. Ben bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında başta Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank Beyefendi olmak üzere, Van Valimiz Sayın M. Emin Bilmez Beyefendi, AK Parti Van Milletvekilimiz Sayın Abdulahat Arvas Beyefendi, siyasi kurumumuzun kıymetli temsilcileri, Erciş Ticaret ve Sanayi Odamız ile Erciş OSB’nin kuruluşundan günümüze kadar bu hizmette emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş OSB’de inşaatı devam ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir